CARGO eBay | Auto elektrika | Auto elektronika | Auto klime | Auto rasveta
Korisnik:
Šifra:
  Zapamti me

Zaboravili ste šifru? Kliknite ovde.

O nama   |   Pretraga kataloga   |   Uporedne liste   |   Mali oglasi   |   Pronađite posao   |   Kontakt   |   Pomoć

 

Potrošačka korpa

 
 

Različitih artikala u korpi: 0
Ukupna cena: 0 RSD

Pogledajte korpu
Resetujte korpu

 
 

Kontakt

 
 


Bul. 12 Februar 71a, 18000 Niš, Srbija
Tel/Fax: 018/4576-088

E-mail:  Informacije
   Tehnička podrška
   Komercijala
   WEB DESIGN
 
 

Korisnički meni

 
 
Korisnik:
Šifra:
  Zapamti me

Zaboravili ste šifru? Kliknite ovde.

Ukoliko nemate nalog možete se besplatno registrovati ovde.
 
 
 

Pomoć

 
Pokušali smo da sajt što više uprostimo i približimo korisnicima i u tu svrhu smo otvorili posebnu stranicu koja će Vam služiti kao vodilja na sajtu. Na ovoj stranici se nalazi pomoć vezana za korišćenje sajta kao i objašnjenja sadržaja na sajtu. Da bi pristupili Help stranici možete kliknuti na link u meniju, a takođe ćete i pored svakog dela sajta za koji postoji detaljnija pomoć ili uputstvo pronaći znak na koji klikom odlazite na Help stranicu vezanu za taj deo sajta.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, pitanje možete postaviti na za to predviđenoj stranici "Postavite Pitanje".

 

Zaboravili ste vašu šifru za pristup sajtu

 
Ukoliko Vam se desilo da ste zaboravili šifru za pristup sajtu morate kontaktirati nekog od članova Cargo E-BAY tima kako bi Vam šifra bila vraćena.
 

Pomoć oko korišćenja kataloga

 
Pomoć Primer 1 Primer 2

PO CARGO BROJU Katalozi su veoma jednostavni za korišćenje.Za CARGO proizvode je dovoljno da ukucate kat broj proizvoda i naš server vam daje sve podatke o proizvodu. Ako ukucate 132216, naš server Vam daje podatak da je to bendiks anlasera sa svim uporednim proizvođačima Ako ukucate 110461 naš server Vam daje podatak da je to anlaser. Ukoliko na toj stranici pronađete zelenu ikonicu, pritiskom na nju dobijate delove tog anlasera
PO NAZIVU Ukoliko neznate Cargo broj a znate da je u pitanju bendiks, ukucavanjem dela "bendiks" naš server vam prikazuje sve proizvode sa tim nazivom i dodatnim objašnjenjem za taj proizvod ako ukucate BENDIKS, naš server Vam daje sve vrste bendiksa koji su na lageru. Klikom na potreban daje Vam i dodatna objašnjenja ako ukucate 24V naš server Vam daje listu svih proizvoda koji u svom nazivu imaju podatak "24V"
PO VOZILU Ukoliko znate samo koji je model Vaš auto (podaci iz saobraćajne dozvole) pretragu možete vršiti i po tom podatku. Pretraga po dubini je urađena, tako da možete doci maltene do svakog pojedinačnog dela. ako ukucate BMW, naš server Vam daje spisak svih automobila marke BMW, sa njihovim detaljnijim podacima. (vrsta, opis, god proizvodnje) Vaš ukucani model automobila "BMW 735i" sa našeg servera dobija podatke o tom vozilu. Ako Vam je potreban neki deo za alternator u tabeli ispod mozete videti sve sastavne delove.
PO DIMENZIJAMA Ukoliko Vam nisu dostupni nikakvi podaci o potrebnom delu, naš server sadrži podatke o dimenzijama delova. Najčešći primer je kod čaura i četkica kao i kod grejača, bendiksa, diodnih ploča Ukoliko Vam je potrebna čaura dimenzija 12.5 x 16.5 x 11.5 mm ukucavanjem navedenih podataka u predviđena polja dobijate rezultat da je to proizvod sa brojem 140003 Ukoliko Vam je potreban grejač uk dužine 61 (L1), dužine cigarete 20 (L2), ključ 12 (L3) i radi na 11V, ukucavanjem u predviđena polja dobićete rezultat 100512. Naravno da i ovaj deo programa radi po dubini.
 

Pomoć oko pretrage po vozilima

 
Pretraga po vozilima je organizovana tako da Vi prvo pronađete krupne nezavisne delove za Vaš model automobila (kao što su alternator, anlaser, motor, klima...) a zatim na detaljnijim pregledima tih artikala pronađete od kojih se delova oni sastoje i tako pronađete deo koji je Vama potreban.

Pretragu počinjete biranjem u koji se veći deo ugrađuje deo koji tražite (npr ukoliko tražite automat za anlaser iz ponuđenih većih delova odabraćete ANLASER), nakon toga dobijate listu automobila za koji posedujemo informacije o tome koji se delovi u njih ugrađuju i nakon toga dobijate listu modela odabranog proizvođača. Nakon selektovanja modela, klikom na dugme "Traži" dobićete listu većih delova koji se ugrađuju u taj model zajedno sa detaljima o godištu i tipu motora kako bi znali koji od tih delova odgovara Vašem vozilu. Klikom na šifru dela dobićete detaljne informacije o njemu i tamo možete pronaći deo koji je vama potreban.

Ukoliko niste sigurni u koji se veći dao ugrađuje deo koji tražite pogledajte tabelu ispod.

Ukoliko ne možete da pronađete svoj model vozila u listi to znači da u našoj bazi nemamo detalje o vašem modelu i u tom slučaju se obratite na kontakt telefon kako bi pronašli deo kojim Vam je potreban.

 

Tabela ispod pokazuje gde se koji deo ugrađuje:

U pripremi!

 

OnLine posao

 
Pomoć Primer 1 Primer  2

Suočeni sa činjenicom da je mnogo vozila, mnogo servisa, mnogo majstora, mnogo nezapošljenih… Iskustvo nas uči da oni koji vode ili rade u servisu retko koriste internet. Naša ideja je da svi skupimo sopstvene resurse i da omogućimo da svako radi svoj posao: roditelji, rođaci neka rade u servisu a mlađi, školovani za net, neka poručuju delove preko našeg servera. Predvideli smo, za saradnike sa licencom,  prodaju “1 din ispod cene” Svaki pojedinac ili pravno lice može poručiti auto deo preko našeg servera, no registrovani saradnici imaju dodatnu mogućnost da ostvare prihode preko ovakve prodaje. Sklapanjem ugovora sa nama dobijate status saradnika i vaše prodaje obračunava naš server. Obaveza saradnika da mesečno ostvari min promet od 100e i da svakog meseca dostavlja izveštaj sa terena. U slučaju da je u  pojedinim oblastima jaka konkurencija, postoji mogućnost (zbog razvoja tržišta ili saradnika) da se za neke proizvode napravi specijalna cena tkzv. "1 din ispod cene" što znači da prodajna cena bude manja od minimalne. Naravno, to neće važiti neograničeno. Ukoliko neki drugi proizvođač ima bolju cenu i kvalitet, postoji mogućnost da se distribuira i jeftiniji model.
 

Nagradna igra

 
Pomoć Primer 1 Primer 2

KUPOVINA Svaka kupovina se registruje kao jedan poen, što znači da 10 kupovina dnevno daje 10 poena. Ukoliko skupite 100 poena dobijate jedan KUPON i učestvujete u nagradnoj igri. Izvlačenja se održavaju 4 puta godišnje, svakog kvartala po jedno. Nagradni fond zavisi od prometa preko interneta. Nagrade se zasnivaju na poboljšanju Vašeg hardware-a ili sofrware-a. Kvartali su 1.jan, 1.apr, 1.jul, 1.okt. Ako u jednom danu realizujete 10 kupovina (kupovina se registruje kada se izvrši plaćanje) dobijate 10 poena. Za 10 dana po 10 kupovina iznosi 100 poena odnosno dobili ste jedan KUPON. Ukoliko izvršite 300 kupovina imate 3 KUPONA da u tom kvartalu učestvujete u izvlačenju. Ukoliko je izvršeno 265 kupovina dobijate 2 KUPONA i za sledeći kvartal prenosite 65 poena. Ukoliko niste imali sreće po kvartalima, svaki kupon ponovo ulazi u izvlačenje 28.feb na dan osnivanja CARGO E-BAY. Tada se pravi godišnji izveštaj poslovanja gde se prikazuje godišnji promet i slede brojne nagrade.
PRONAĐI GREŠKU S obzirom da je ovaj sajt još uvek u povoju biće puno grešaka, kako tehničkih tako i slovnih. Svako Vaše zapažanje neke od grešaka i dokumentovano prijavljivanje, donosi po jedan poen. Ukoliko u jednoj rečenici ili slogu ima više grešaka, svaka će biti posebno bodovana. Svaka Vaša otkrivena greška mora biti dostavljena u elektronskom obliku na neki od naših mail-ova. Sve ostale oblike dostave, iz tehničkih razloga, nećemo moći prihvatiti. PRAVO UČEŠĆA IMAJU SVI REGISTROVANI KORISNICI BEZ OBZIRA RADE LI U KOMPANIJI ILI SU SAMO SARADNICI ILI KORISNICI. PRAVO UČEŠĆA NEMA SAMO TIM KOJI DIREKTNO RADI NA OVOM SAJTU.
 

O nama   |   Pretraga kataloga   |   Uporedne liste   |   Mali oglasi   |   Pronađite posao   |   Kontakt   |   Pomoć

 
 

Copyright © 2008, "CARGO eBay" Niš, All Rights Reserved